VERHUUR

Gespecialiseerd in stretchtenten

Afhankelijk van jouw noden en wensen én de beschikbare locatie stellen wij de ideale stretchtent voor die door vakmensen tot in de puntjes wordt opgesteld. Hiervoor beschikken wij over stretchtenten tussen de 37,5 en 150 m² die optioneel met elkaar te verbinden zijn om een nog groter geheel te maken. Als je twijfelt hoe groot de tent moet zijn: de oppervlakte die je moet rekenen per staande persoon bedraagt ongeveer 1 m² en per zittende persoon 2m². Voor een vrijblijvende en gratis offerte vragen wij dus steeds naar een kleine situatieschets waarbij het aantal deelnemers, het doel van het evenement, de bereikbaarheid van de locatie, de beschikbare ruimte en de ondergrond belangrijk zijn. 

Wij bieden meer dan de verpakking alleen!

Naast de tent, as such, kan je bij ons terecht voor de inrichting van jouw evenement. Maak het extra gezellig en warm met een plankenvloer, guirlandes, houten wanden, meubilair, verwarmingselementen en doorzichtige zijwanden (Tip: deze laatste twee zijn ideaal voor winterevenementen!). Geef dus zeker jouw specifieke wensen door bij het opvragen van een vrijblijvende en gratis offerte.

Kwalitatief materiaal gegarandeerd

Onze tenten worden gemaakt in Zuid-Afrika door een tentenfabriek die gekend staat voor zijn cutting-edge technieken, onderhevig aan de ISO normering. Waterdicht, winddicht, brandveilig en inclusief de nodige internationale veiligheidscertificaten, vierdubbele check voor jouw evenement! 

Vraag hier uw vrijblijvende en gratis offerte aan !