TOTAAL CONCEPTEN

Jouw totaalconcept in goede handen

Dankzij ons uitgebreid netwerk zijn we in staat om je volledig bij te staan bij het uitwerken van een totaalconcept, van stijlvol ingericht bedrijfsfeest tot gezellig communiefeest in jouw tuin. We hebben goede connecties met verschillende partners die kunnen instaan voor een verzorgde catering, de gevraagde muziek, een stijlvol aangeklede tent etc. Afhankelijk van jouw noden zijn wij in staat om totaalconcepten te hosten met een bepaalde capaciteit. Breng ons op de hoogte van wat je zoekt, het doel van het evenement en het aantal verwachtte gasten en dan bekijken wij graag wat we voor jou kunnen betekenen!

Winterbarbecue in de kijker

Wil je een feest organiseren in de winter maar heb je niet genoeg plaats binnen? Overweeg dan ons winter barbecue concept in jouw tuin. Dankzij onze optionele zijwanden en verwarmingselementen houden we het warm en gezellig voor al jouw vrienden en familie. Indien gewenst, voorzien we een veilige vuurkorf als perfecte afsluiter van de avond.

Hippe foodtrucks in de kijker

Zot van Italië en authentieke pizza’s? Liever Zeeuwse mosselen? Of toch maar die heerlijke Angus beef burgers. Dankzij ons breed netwerk aan kwalitatieve en professionele foodtrucks zijn de mogelijkheden eindeloos. Contacteer ons met uw voorkeur en dan bekijken wij graag wat we voor jou kunnen betekenen! Tip: ideaal te combineren met aperitiefhapjes, aangepaste wijnen en huisgemaakte desserts!

 

Vraag hier uw vrijblijvende en gratis offerte aan !